Giriş Kayıt
Nick Cattell

Nick Cattell


Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Nick Cattell, görsel efekt, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 136,310

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 567,377

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 433,312

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 386,195

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 560,323

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 639,248

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 674,102

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,157,070

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 788,848

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 200,789

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 468,964

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 600,971

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 60,534

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 202,732

Sihirli Volkan
2009 Macera Görsel Efekt 4.9 1,941

Arayıcının Efsanesi
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 31,658
2008 Sanat Yönetmeni 5.8 133

30 Gün Gece
2007 Korku Görsel Efekt 6.6 154,823
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 5,069
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019