Giriş Kayıt
Laura Frecon

Laura Frecon


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Laura Frecon, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Salaklar Sofrası (2010), McFarland, USA (2015), The Brink (2015), Quarry (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 2,195

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 227,187
2016 Suç Kostüm Bölümü 8.2 9,780
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 31,096
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.8 12,135
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 1,945
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 756

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 53,383

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 303,950

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 90,320

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.5 11,025
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.9 217,384
2007 Dram Kostüm Bölümü 8.6 175,967
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019