Giriş Kayıt
Tiffany Haddish

Tiffany Haddish (39)


Oyuncu, Yapımcı

Tiffany Sarac Haddish, 03 Aralık 1979 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Keanu (2016), Girls Trip (2017), Akşam Okulu (2018), The Carmichael Show (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tiffany Sarac Haddish
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1979
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2019 Animasyon Oyuncu    
2019 Oyuncu    

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 10,772
2019 Komedi Oyuncu 5.5 570
2018 Müzik Oyuncu 8.3 1,942
2018 39 Komedi Oyuncu 4.5 2,513
2018 39 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,721

Akşam Okulu
2018 39 Komedi Oyuncu 5.6 18,484
2018 News Oyuncu 4.6 164

Drew Amca
2018 39 Komedi Oyuncu 5.7 8,375
2018 Oyuncu 8.1 47
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 1,710
2018 Komedi Oyuncu 6.9 1,689
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,187
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 688
2017 38 Komedi Oyuncu 6.2 28,210
2017 38 Komedi Oyuncu 4.2 1,027
2016 Animasyon Oyuncu 4.8 1,023
2016 37 Aksiyon Oyuncu 6.3 40,287
2015 Komedi Oyuncu 7.6 2,422
2015 36 Belgesel Oyuncu 6.7 286
2014 Dram Oyuncu 6.0 984
2014 35 Komedi Oyuncu 4.6 1,244
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,069
2014 35 Dram Oyuncu 4.9 47
2014 35 Romantik Oyuncu 6.1 32
2013 Komedi Oyuncu 7.5 1,970
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,819
2013 Komedi Oyuncu 5.9 41
2010 31 Komedi Oyuncu 5.1 11
2009 30 Komedi Oyuncu 5.3 1,293

İşte Spartalılar
2008 29 Komedi Oyuncu 2.7 96,613
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,230
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,569
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019