Giriş Kayıt
Wulan Guritno

Wulan Guritno (38)


Oyuncu

Wulan Lorraine Guritno, 13 Nisan 1980 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Nagabonar jadi 2 (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wulan Lorraine Guritno
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1980
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Wulan Lorraine Guritno
Takma İsmi: Wulan
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Dram Oyuncu 8.8 18
2017 37 Korku Oyuncu 3.7 173
2015 35 Dram Oyuncu 7.5 10
2014 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 81
2010 30 Dram Oyuncu 8.3 69
2009 29 Dram Oyuncu 7.5 21
2009 29 Dram Oyuncu 6.9 48
2008 28 Romantik Oyuncu 5.5 351
2007 27 Korku Oyuncu 4.2 24
2005 25 Macera Oyuncu 7.6 1,091
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018