Giriş Kayıt
Michael Cook

Michael Cook


Özel Efekt, Görsel Efekt, Oyuncu

Michael Cook, Özel efekt, görsel efekt, oyuncu.

Ugly Betty (2006), Kayıp Oda (2006), Las Vegas 1 (2003), Sahte Cennet (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 22,773
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 12,569

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.3 792,063
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 33,032
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,933
2008 Belgesel Oyuncu 4.7 120
2007 Suç Özel Efekt 7.9 1,920
2007 Dram Özel Efekt 7.3 250

Sahte Cennet
2006 Korku Özel Efekt 5.4 34,362

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Özel Efekt 8.3 26,974

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 132,726
2006 Komedi Özel Efekt 6.6 37,720

Kahramanlar
2006 Dram Özel Efekt 7.6 219,363
2005 Dram Özel Efekt 7.6 214,917
2005 Dram Özel Efekt 7.6 545

Spartaküs 2
2004 Dram Özel Efekt 6.8 5,201

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt
Özel Efekt
7.5 24,754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019