Giriş Kayıt
Robert Trenton

Robert Trenton


Makyaj, Görsel Efekt, Özel Efekt

Robert Trenton, makyaj, görsel efekt, Özel efekt.

(2008) Kara Şövalye (2008), (2002) Ateş Krallığı (2002), (2006) Şafak Harekâtı (2006), (2011) Marilyn ile Bir Hafta (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Trenton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Makyaj    

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Makyaj 6.0 146,163

Danışman
2013 Suç Makyaj 5.3 89,449
2012 Macera Makyaj 7.0 522,630

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Makyaj 7.0 77,542
2011 Dram Makyaj 6.3 10,977

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Makyaj 9.5 1,346,278

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Makyaj 5.8 249,229
2009 Dram Makyaj 6.6 1,444

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Makyaj 9.0 1,955,060
2007 Dram Makyaj 8.1 59,347

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Makyaj 7.1 97,507

Düşüş
2006 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
7.9 98,811

Şafak Harekâtı
2006 Macera Makyaj 7.3 92,462

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Makyaj 7.6 610,679
2004 Aksiyon Makyaj 8.2 11,568

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 116,429

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Görsel Efekt 5.8 15,316
Film Altyazıları
Upgrade (9,058) Deadpool 2 (5,810) Tag (4,056) Avengers: Infinity War (3,169) Skyscraper (2,971) Adrift (2,406) The Endless (1,832) Down a Dark Hall (1,391) Ah-ga-ssi (755) Bad Samaritan (653)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,638) La casa de papel (1,976) The 100 (1,792) Better Call Saul (1,435) Yellowstone (1,331) Suits (1,054) Vikings (1,027) Friends (992) Westworld (965) Black Mirror (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018