Giriş Kayıt
Robert Trenton

Robert Trenton


Makyaj, Görsel Efekt, Özel Efekt

Robert Trenton, makyaj, görsel efekt, Özel efekt.

(2008) Kara Şövalye (2008), (2002) Ateş Krallığı (2002), (2006) Şafak Harekâtı (2006), (2011) Marilyn ile Bir Hafta (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Trenton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Makyaj    

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Makyaj 6.0 147,136

Danışman
2013 Suç Makyaj 5.3 90,038
2012 Macera Makyaj 7.0 525,888

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Makyaj 7.0 77,859
2011 Dram Makyaj 6.3 11,030

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Makyaj 9.5 1,364,425

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Makyaj 5.8 250,361
2009 Dram Makyaj 6.6 1,738

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Makyaj 9.0 1,975,139
2007 Dram Makyaj 8.1 59,895

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Makyaj 7.1 98,174

Düşüş
2006 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
7.9 99,421

Şafak Harekâtı
2006 Macera Makyaj 7.3 93,022

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Makyaj 7.6 615,619
2004 Aksiyon Makyaj 8.2 13,553

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 117,081

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Görsel Efekt 5.8 16,792
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,141) Daredevil (3,055) Shameless (2,481) The Flash (2,190) Better Call Saul (2,093) The Big Bang Theory (1,837) Arrow (1,684) La Casa de Papel (1,131) Manifest (1,034) Black Mirror (892)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018