Giriş Kayıt
Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ (35)


Oyuncu

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu.

Kelebeğin Rüyası (2013), Aşk-i Memnu (2008), Kuzey Güney (2011), Organize İşler Sazan Sarmalı (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1983
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.87 m
8.3 (70 Oy)
  • Currently 166.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.2 5,037
2018 35 Dram Oyuncu 7.2 2,085
2018 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,557
2016 Romantik Oyuncu 6.5 3,223
2014 Dram Oyuncu 6.7 2,397
2013 30 Biyografi Oyuncu 7.8 16,543
2011 Dram Oyuncu 7.5 7,247
2009 Suç Oyuncu 8.5 20,130
2008 Dram Oyuncu 7.2 9,134
2007 24 Komedi Oyuncu 2.2 1,242
2007 Dram Oyuncu 6.2 1,023
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,335
1996 Talk-Show Oyuncu 7.2 3,288
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019