Giriş Kayıt
Robert Zimmerman

Robert Zimmerman


Yapımcı

Robert Zimmerman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Yapımcı 3.4 1,150
2013 Game-Show Yapımcı 6.7 339
2012 Reality-TV Yapımcı 4.3 101

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yapımcı 7.3 11,255
2005 Game-Show Yapımcı 7.1 16,888
2000 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.4 9,101
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,921) Supernatural (3,418) Star Trek: Discovery (2,469) The Flash (2,268) Into the Badlands (1,742) The Big Bang Theory (1,720) Arrow (1,638) Vikings (1,443) This Is Us (1,291) American Gods (1,288)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019