Giriş Kayıt
John Bishop

John Bishop (52)


Oyuncu

John Bishop, 30 Kasım 1966 Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Tehlikeli Yol (2010), The Graham Norton Show (2007), Accused (2010), (2017) Funny Cow (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1966
Doğum Yeri: Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Komedi Oyuncu 6.5 987
2017 Suç Oyuncu 7.6 2,820
2014 48 Belgesel Oyuncu 7.1 96

Tehlikeli Yol
2010 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,033
2010 Dram Oyuncu 8.0 1,657
2010 44 Komedi Oyuncu 6.1 29
2009 Talk-Show Oyuncu 5.7 937
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,658
2007 Dram Oyuncu 8.2 69,022
2005 Komedi Oyuncu 7.8 4,770
2004 Komedi Oyuncu 7.6 508
2002 Komedi Oyuncu 8.7 101,023
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 895
1990 Komedi Oyuncu 8.0 3,966
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019