Giriş Kayıt
Daniel Kenji Levin

Daniel Kenji Levin


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Daniel Kenji Levin, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Dan Kenji Levin | Daniel Levin | Dan Levin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 5.9 145
2012 Komedi Kameraman 4.8 180
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 73
2011 Kısa Metraj Kameraman 8.1 41
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.0 1,116
2009 Komedi Kameraman 5.0 618
2009 Korku Kameraman 4.1 96
2009 Korku Kameraman 3.7 340
2008 Korku Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
3.6 272

Dehşet Ormanı
2008 Aksiyon Kameraman 4.8 1,541

Buz Hasadı
2005 Komedi Çeşitli 6.3 22,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019