Giriş Kayıt
Alejandro Martínez

Alejandro Martínez


Görüntü Yönetmeni

Alejandro Martínez, görüntü yönetmeni.

Automata (2014), Ölüm Oyunu (2006), Queen of the South (2016), Wer (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 942
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.9 10,072
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 50,103
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 5.9 7,078

Duyarsız
2012 Fantastik Görüntü Yönetmeni 6.2 3,042
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 834

Kabuslar Adası
2009 Gizem Görüntü Yönetmeni 5.7 3,041
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 5.1 3,439

İlk Doğanlar
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 2,953
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.4 68

Kilometre 31
2006 Korku Görüntü Yönetmeni 5.3 3,010

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 28,109
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019