Giriş Kayıt
David Hampton

David Hampton


Görsel Efekt

David Hampton, görsel efekt.

2:37 (2006), Lucky Miles (2007), Efsane Adam (2005), Kara Koyun (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Hampton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 570,880

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 332,907

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 642,270

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 679,031

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,387
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 536,031

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 470,304

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 603,349

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 144,851
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,566

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 154,900
2007 Macera Görsel Efekt 7.1 708

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 25,239

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,468

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,448

Terabithia Köprüsü
2007 Macera Görsel Efekt 7.2 130,679
2007 Komedi Görsel Efekt 6.5 1,813

Kartal Köpek Balığına Karşı
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 20,417
2006 Dram Görsel Efekt 6.9 6,727

Altın Çiçeğin Laneti
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 40,045
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 116,948
2006 Komedi Görsel Efekt 5.4 757
2006 Suç Görsel Efekt 7.2 3,074

Kara Koyun
2006 Komedi Görsel Efekt 5.8 37,430

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 9,744

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,530
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 2,658
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 5,077

Efsane Adam
2005 Biyografi Görsel Efekt 7.8 48,819
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 364,253

Yedi Kılıç
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 8,699

Karabasan
2005 Dram Görsel Efekt 4.2 28,471

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 460,710

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,477,200
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019