Giriş Kayıt
Michael Ray Escamilla

Michael Ray Escamilla


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Michael Ray Escamilla, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Hudut (2014), (2015) Sıcak Takip (2015), (2014) The Possession of Michael King (2014), (2013) A Night in Old Mexico (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Escamilla
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galveston Limanı
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,495
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 9,549
2017 Suç Oyuncu 7.8 5,542
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,426

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 43,493
2014 Korku Oyuncu 5.7 10,478

Hudut
2014 Dram Oyuncu 6.6 6,596
2013 Dram Oyuncu 5.7 3,122
2011 Korku Oyuncu 3.9 1,517
2010 Komedi Oyuncu 8.1 13,062
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,234
2009 Macera Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 121
2007 Komedi Oyuncu 4.5 999
2006 Suç Oyuncu 7.0 840
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018