Giriş Kayıt
Michael Ray Escamilla

Michael Ray Escamilla


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Michael Ray Escamilla, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Hudut (2014), (2015) Sıcak Takip (2015), (2014) The Possession of Michael King (2014), (2013) A Night in Old Mexico (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Escamilla
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 106
2017 Suç Oyuncu 7.7 4,951
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,386

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.1 43,154
2014 Korku Oyuncu 5.7 9,124

Hudut
2014 Dram Oyuncu 6.6 5,541
2013 Dram Oyuncu 5.7 2,736
2011 Korku Oyuncu 3.9 1,470
2010 Komedi Oyuncu 8.1 13,022
2009 Macera Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 118
2007 Komedi Oyuncu 4.5 970
2006 Suç Oyuncu 7.1 769
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018