Giriş Kayıt
William Eubank

William Eubank


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Senarist, Kameraman

William Eubank, görüntü yönetmeni, yönetmen, senarist, kameraman.

Sevgi (2011), House of the Rising Sun (2011), Crave (2012), Caught in the Crossfire (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Korku Yönetmen 5.2 2,522

Derin Sular
2020 Aksiyon Yönetmen 5.8 83,633

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen
Senarist
6.0 66,469
2014 Aksiyon Kameraman 4.7 2,826

Bitik Şehir
2013 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 80,758
2012 Dram Kameraman 5.1 326
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 1,172
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 24
2012 Kısa Metraj 5.9 211
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.3 3,578

Sevgi
2011 Dram Görüntü Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
Yönetmen
Senarist
5.4 8,822

Hurdalık
2010 Korku Görüntü Yönetmeni 4.2 1,223
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 1,265
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 82
- Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022