Giriş Kayıt
Marco Recuay

Marco Recuay


Görsel Efekt

Marco Recuay, görsel efekt.

(2010) Pasifik Cephesi (2010), (2005) Gece Uçuşu (2005), (2013) Pırıltılı Hayatlar (2013), (2006) Beerfest (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 184,445

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 775,355

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 637,838

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 91,193
2014 Suç Görsel Efekt 5.6 15,754

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 301,307

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 382,986

Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi Görsel Efekt 5.6 77,250

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 207,171
2013 Dram Görsel Efekt 6.4 1,216

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 124,141

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 104,688

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 141,936
2011 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 11,141
2011 Komedi Görsel Efekt 6.1 58,309

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 107,435
2010 Dram Görsel Efekt 6.4 70,228
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 16,179

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 269,439

Şeytan
2010 Dram Görsel Efekt 6.2 121,117

Pirana 3D
2010 Komedi Görsel Efekt 5.4 80,791

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 85,832

Sil Baştan
2010 Komedi Görsel Efekt 5.6 5,254

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 34,320

Ölümcül Saplantı
2008 Korku Görsel Efekt 5.0 10,517

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 31,241

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 257,962

Noel Baba Fred
2007 Komedi Görsel Efekt 5.6 36,964

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 139,972
2007 Suç Görsel Efekt 7.7 384,962

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 454,306

Şans Sende
2007 Dram Görsel Efekt 5.9 19,471

İleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 138,932

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 108,588

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 207,446

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 9,280
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 116,745

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Görsel Efekt 6.0 21,737

Koruyucu
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 82,601
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 60,552

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 336,432

Aşkla Randevu
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 29,015

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 124,285

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Görsel Efekt 6.2 71,468

Gece Uçuşu
2005 Gizem Görsel Efekt 6.5 104,579

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 294,570
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019