Giriş Kayıt
Gabrielle Dennis

Gabrielle Dennis


Oyuncu, Yapımcı

Gabrielle Dennis, oyuncu, yapımcı.

Rosewood (2015), Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Savaş (2009), Black Coffee (2014), Holly's Holiday (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gabrielle' Dennis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.2 28,202
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.7 307
2015 Suç Oyuncu 6.7 6,270
2014 Komedi Oyuncu 5.8 645
2013 Komedi Oyuncu 5.9 41
2012 Komedi Oyuncu 5.5 662
2012 Komedi Oyuncu 5.5 69
2011 Komedi Oyuncu 5.1 352
2011 Komedi Oyuncu 3.1 270
2010 Komedi Oyuncu 8.4 45,522
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 75,706
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,292

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Oyuncu 4.1 1,997

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Savaş
2009 Komedi Oyuncu 5.4 7,567
2009 Komedi Oyuncu 6.5 11,725
2008 Fantastik Oyuncu 4.6 241
2006 Komedi Oyuncu 6.8 3,541

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 90,431
2003 Komedi Oyuncu 8.2 11,139
1994 Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019