Giriş Kayıt
Marc Diraison

Marc Diraison (43)


Oyuncu, Senarist

Thomas Wilson, 07 Şubat 1975 San Rafael, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Lastik (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Wilson
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1975
Doğum Yeri: San Rafael, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Diraison
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Animasyon Oyuncu 7.4 3,279
2015 Animasyon Oyuncu 9.0 67,690
2015 40 Animasyon Oyuncu 7.6 151

Kasırga Denizi
2014 39 Macera Oyuncu 7.2 6,603

Tepetaklak Patema
2013 38 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.4 3,518
2013 38 Animasyon Oyuncu 8.0 3,825
2012 Animasyon Senarist 6.6 235
2012 37 Animasyon Oyuncu 6.0 312
2012 37 Animasyon Oyuncu    
2012 37 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 6,892

Sevimli Hayvanlar
2010 35 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 35 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 591
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 145
2006 Animasyon Çeşitli 7.9 69
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978

Ninja Kaplumbağalar
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 6,763

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 52,353
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1997 Animasyon Oyuncu 8.5 21,914
1992 17 Animasyon Oyuncu 6.1 101
1991 16 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018