Giriş Kayıt
Fabian Gasmia

Fabian Gasmia


Yapımcı

Fabian Gasmia, yapımcı.

İnancın Tuzağı (2016), Ahlat Ağacı (2018), Gelecek Günler (2016), İntikamın Saflığı (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Felix Gasima
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikamın Saflığı
2018 Suç Yapımcı 7.6 1,987
2018 Dram Yapımcı 8.3 9,538
2017 Komedi Yapımcı 6.4 2,001

Hayalet Hikayesi
2016 Dram Yapımcı 6.2 28,947

Gelecek Günler
2016 Dram Yapımcı 7.0 9,647

İnancın Tuzağı
2016 Dram Yapımcı 7.0 11,703
2015 Dram Yapımcı 7.0 200
2015 Animasyon Yapımcı 7.0 471
2014 Dram Yapımcı 6.6 558
2014 Dram Yapımcı 6.1 2,319
2013 Komedi Yapımcı 6.8 2,079
2013 Belgesel Yapımcı 7.4 229
2013 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 184
2013 Dram Yapımcı 6.8 48
2013 Belgesel Yapımcı 7.8 17
2012 Dram Yapımcı 6.5 60
2010 Dram 6.2 339
2008 Belgesel 7.8 214
2005 Dram 6.8 349
- Dram Yapımcı    
- Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019