Giriş Kayıt
Christophe Chassol

Christophe Chassol (43)


Müzisyen, Müzisyen

Christophe Chassol, 01 Ocak 1976 Paris, Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1976
Doğum Yeri: Paris, Fransa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 39 Müzik 6.7 480

Aşk ve Terapi
2014 38 Komedi Müzik 5.4 1,762

Telekinezi
2013 37 Korku Müzik 4.8 3,775

Cinnet Gecesi
2011 35 Korku Müzik 5.6 3,819

Bizim de Günümüz Gelecek
2010 34 Dram Müzik 6.2 3,493
2005 Komedi Müzik
Müzik
7.1 244
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019