Giriş Kayıt
Aaron Moorhead

Aaron Moorhead


Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Yönetmen, Görsel Efekt

Aaron Moorhead, görüntü yönetmeni, yapımcı, yönetmen, görsel efekt.

The Endless (2017), Spring (2014), Resolution (2012), V/H/S: Viral (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.7 161
2022 Aksiyon Yönetmen 7.3 16,469
2022 Dram Yönetmen 7.5 18,963
2020 Komedi Oyuncu 4.6 62

Hayatımın Son Günü
2020 Komedi Yapımcı 5.3 862
2019 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.2 32,875
2019 Dram Yapımcı 5.3 4,207
2018 Kısa Metraj Yapımcı 6.1 45
2017 Fantastik Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.5 44,497

78/52: Hitchcock'un Duş Perdesi
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 3,706
2016 Kısa Metraj Özel Efekt 6.6 247
2015 Dram Oyuncu 5.0 4,905
2015 Korku 4.2 1,720
2014 Korku Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
6.7 29,228
2014 Korku Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.2 17,733
2012 Korku Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.3 17,868
2012 Komedi Görsel Efekt 6.4 113
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
3.7 288
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.1 852
2011 Komedi Görsel Efekt
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
4.6 391
2011 Dram Editorial Department 5.8 18,977
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Görsel Efekt
Kameraman
Editorial Department
7.5 308
2010 Korku Görüntü Yönetmeni 4.2 1,259
2010 Kısa Metraj Kameraman 8.1 19
2009 Gerilim Görsel Efekt 3.7 411
2009 Korku Kameraman 4.5 2,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023