Giriş Kayıt
Alan G. Kelly

Alan G. Kelly


Kameraman, Oyuncu

Alan Gerald Kelly, kameraman, oyuncu.

Benimle Ol (2005), Sharpay'in Göz Alıcı Macerası (2011), Rupture (2016), How to Build a Better Boy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan Gerald Kelly
Diğer Bir İsmi: Alan Kelly
Takma İsmi: Big Al
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
7.8 5,570
2017 Biyografi Kameraman 7.9 17,104

O
2017 Dram Kameraman 7.4 333,134

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 58,087
2017 Dram Kameraman 7.1 12,705
2017 Dram Kameraman 6.1 499
2017 Fantastik Kameraman 4.3 54
2016 Dram Kameraman 5.4 681
2016 Dram Oyuncu
Kameraman
7.5 49,423

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Kameraman 8.3 32,875

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 512,659
2016 Dram Kameraman 7.0 634
2016 Bilim-Kurgu Kameraman 4.8 4,867
2016 Dram Kameraman    
2015 Belgesel Kameraman 7.7 572
2015 Biyografi Kameraman 8.1 351,063

Büyüleyici Noel
2015 Dram Kameraman 6.3 1,289

Kızıl Tepe
2015 Dram Kameraman 6.5 116,623
2015 Dram Kameraman 6.7 604
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 117,068
2015 Dram Kameraman 7.5 34,583
2015 Dram Kameraman 7.7 13
2015 Biyografi Kameraman 8.3 2,878
2015 Bilim-Kurgu Kameraman 4.8 152
2015 Dram Kameraman 6.8 24,054
2014 Dram Kameraman 7.4 70,192
2014 Aksiyon Kameraman 6.2 202,922
2014 Aile Kameraman 5.7 2,211
2013 Komedi Kameraman 6.7 13,780

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Kameraman 5.9 123,281

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Kameraman 5.9 120,046

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Kameraman 6.9 437,091
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 6,643

Şey
2011 Korku Kameraman 6.2 109,805

Korku Evi
2011 Dram Kameraman 6.0 58,699
2011 Komedi Kameraman 8.6 316,939

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 Komedi Kameraman 4.8 5,299
2011 Dram Kameraman 6.9 32

Muhbir
2010 Aksiyon Kameraman 7.2 29,301
2010 Dram Kameraman 7.1 3,042
2010 Aksiyon Kameraman 6.3 95,034
2010 Komedi Kameraman 7.3 2,619
2010 Dram Kameraman 3.1 115
2009 Macera Kameraman 5.8 11,203
2009 Komedi Kameraman 6.3 248
2008 Komedi Kameraman 6.8 2,340
2008 Komedi Kameraman 5.7 435
2008 Komedi Kameraman 3.8 47,086

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 Komedi Kameraman 5.4 56,032
2007 Suç Kameraman 5.0 135

Benimle Ol
2005 Dram Kameraman 5.4 13,285
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019