Giriş Kayıt
Alexis Kleyla

Alexis Kleyla


Makyaj, Oyuncu

Alexis Kleyla, makyaj, oyuncu.

İrtifa (2017), The Toybox (2018), Warning Shot (2018), Check Point (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Makyaj 3.8 1,096
2018 Dram Makyaj 5.3 754

İrtifa
2017 Aksiyon Makyaj 4.0 2,581
2017 Makyaj 6.3 98
2017 Aksiyon Makyaj 3.3 793
2017 Komedi Makyaj    

Korku Odası
2009 Korku Makyaj 3.6 452
1996 Korku Oyuncu 4.3 3,881
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019