Giriş Kayıt
Takashi Saito

Takashi Saito


Oyuncu, Sanat Bölümü

Takashi Saito, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Takashi Saitou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku Oyuncu 5.2 58
2007 Animasyon Oyuncu 7.8 12,597
2004 Korku Oyuncu 4.0 132
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 509
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 2,222
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018