Giriş Kayıt
Takashi Saito

Takashi Saito


Oyuncu, Sanat Bölümü

Takashi Saito, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Takashi Saitou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Korku Oyuncu 5.0 40
2007 Animasyon Oyuncu 7.8 10,138
2004 Korku Oyuncu 3.9 124
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 509
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,196
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018