Giriş Kayıt
Aram Mandossian

Aram Mandossian


Müzisyen, Müzisyen

Aram Mandossian, Hollywood, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Sahne Korkusu (2014), My Strange Addiction (2010), The Great New Wonderful (2005), (2010) Fact or Faked: Paranormal Files (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahne Korkusu
2014 Korku Müzik 5.2 4,089
2011 Reality-TV Müzik 3.9 190
2010 Reality-TV Müzik 5.8 879
2010 Kısa Metraj Müzik 7.8 270
2010 Belgesel Müzik 6.4 1,704
2009 Korku Müzik 3.0 1,229
2009 Belgesel Müzik 8.0 288

Dövüş Bilimi
2006 Belgesel Müzik
Müzik
8.2 355
2006 Dram Müzik 5.8 318
2005 Komedi Müzik 5.7 1,374
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019