Giriş Kayıt
Frida Ohrvik

Frida Ohrvik


Yapımcı

Frida Ohrvik, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 6.1 105
2009 Komedi Yapımcı 6.6 1,310
2006 Aksiyon Yapımcı 5.9 1,499
2005 Komedi Yapımcı 5.5 494

Kış Öpücüğü
2005 Dram Yapımcı 6.5 718
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018