Giriş Kayıt
Frida Ohrvik

Frida Ohrvik


Yapımcı

Frida Ohrvik, yapımcı.

Uro (2006), Kış Öpücüğü (2005), Tommys Inferno (2005), (2009) Upperdog (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 5.8 198
2009 Komedi Yapımcı 6.6 1,384
2006 Aksiyon Yapımcı 5.9 1,631
2005 Komedi Yapımcı 5.5 520

Kış Öpücüğü
2005 Dram Yapımcı 6.5 747
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019