Giriş Kayıt
Frida Ohrvik

Frida Ohrvik


Yapımcı

Frida Ohrvik, yapımcı.

Uro (2006), Kış Öpücüğü (2005), Tommys Inferno (2005), (2009) Upperdog (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 5.8 187
2009 Komedi Yapımcı 6.6 1,374
2006 Aksiyon Yapımcı 5.9 1,601
2005 Komedi Yapımcı 5.5 517

Kış Öpücüğü
2005 Dram Yapımcı 6.4 744
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018