Giriş Kayıt
Barbora Valentová

Barbora Valentová (32)


Oyuncu

Barbora Valentová, 17 Nisan 1986 Ceské Budejovice, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1986
Doğum Yeri: Ceské Budejovice, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Komedi Oyuncu 4.5 49
2015 Suç Oyuncu 5.4 33
2008 Komedi Oyuncu 2.6 55
2005 19 Komedi Oyuncu 7.2 545
2004 Komedi Oyuncu 6.3 43
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019