Giriş Kayıt
Taner Ergör

Taner Ergör (43)


Oyuncu

Taner Ergör, 20 Nisan 1975 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Yarim elma (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1975
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 7.1 883
2006 Komedi Oyuncu 5.1 12
2004 Dram Oyuncu 7.5 128
2004 Romantik Oyuncu 4.9 383
2003 Komedi Oyuncu 2.2 292
2002 Komedi Oyuncu 6.5 135
2002 Komedi Oyuncu 5.7 347
1997 Dram Oyuncu 6.5 276
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018