Giriş Kayıt
Taner Ergör

Taner Ergör (43)


Oyuncu

Taner Ergör, 20 Nisan 1975 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Yarim elma (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1975
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 7.1 906
2006 Komedi Oyuncu 5.1 12
2004 Dram Oyuncu 7.5 128
2004 Romantik Oyuncu 4.9 387
2003 Komedi Oyuncu 2.2 293
2002 Komedi Oyuncu 6.4 139
2002 Komedi Oyuncu 5.7 355
1997 Dram Oyuncu 6.5 279
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018