Giriş Kayıt
Mark Duncan

Mark Duncan


Dublör, Oyuncu

Mark Duncan, dublör, oyuncu.

Takip (2014), Cargo (2017), 2:22 (2017), Infini (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Dublör 5.6 83,595

Tavşan Peter
2018 Animasyon Dublör 6.6 25,721
2017 Dram Dublör 6.3 25,131
2017 Aksiyon Dublör 5.2 5,780
2017 Aksiyon Dublör 5.8 15,578

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Dublör 6.6 219,387

Yaratık: Covenant
2017 Korku Dublör 6.4 219,569
2017 Korku Oyuncu
Dublör
3.1 221
2016 Korku Dublör 5.8 5,949

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Dublör 8.1 353,745
2016 Komedi Dublör 5.7 691

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Dublör 5.4 92,767
2015 Komedi Oyuncu
Dublör
4.5 176
2015 Korku Dublör 5.4 12,990

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Dublör 8.1 761,608
2015 Gizem Dublör 4.6 233

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Dublör 7.7 533,473

Takip
2014 Suç Dublör
Oyuncu
6.4 39,941
2014 Komedi Dublör 7.7 321
2013 Dram Dublör 6.0 175
2013 Aksiyon Dublör 5.2 4,486
2013 Gerilim Dublör 6.1 4,384
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.5 31
2012 Komedi Oyuncu 5.6 579
2011 Komedi Oyuncu 7.2 795
2011 Dram Oyuncu 6.2 903

Sapak
2011 Dublör 5.4 1,644

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Dublör 6.3 126,970
2010 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 19

Taş Mezar
2009 Gerilim Dublör 5.3 1,291

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 428,432

Diplomat
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 527
2009 Dram Dublör 7.5 465

Avustralya
2008 Macera Dublör 6.6 112,792
2008 Komedi Oyuncu 7.4 1,548
2008 Suç Dublör 6.7 5,140
2008 Dram Dublör
Oyuncu
6.5 127
2008 Suç Oyuncu
Dublör
8.2 3,886
2007 Suç Dublör 7.4 310

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 258,589

Maske 2
2005 Macera Dublör 2.2 48,301
2005 Aksiyon Dublör 4.0 5,478

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Dublör 6.7 409,428

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör 7.2 471,733
2002 Dram Dublör 7.1 876
2001 Aksiyon Dublör 6.6 3,578
1998 Dram Oyuncu
Dublör
7.1 984

Yakın ve Uzak
1988 Dram Dublör 5.2 5,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019