Giriş Kayıt
Tony Carey

Tony Carey


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Tony Carey, yapım yöneticisi, yapımcı.

Soprano Ailesi (1999), NewsRadio (1995), Mr. Show with Bob and David (1995), The Riches (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi    
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 12,723
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 1,242
2012 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 1,969
2007 Dram Çeşitli 7.0 6,494
2007 Komedi Çeşitli 7.9 7,657
2007 Suç Çeşitli 8.1 26,342
2005 Komedi Çeşitli 8.8 168,835
2002 Komedi Çeşitli 7.4 11
2001 Komedi Çeşitli    

Soprano Ailesi
1999 Suç Çeşitli 9.2 248,360
1997 Komedi Çeşitli 6.9 15,914
1995 Komedi Çeşitli 8.3 8,138
1995 Komedi Çeşitli 7.9 12,070
1992 Komedi Çeşitli 8.3 6,878
1988 Animasyon Çeşitli 6.5 194
1987 Animasyon Çeşitli 6.2 332

Alf 1
1986 Komedi Çeşitli 7.4 28,287
1986 Komedi Çeşitli 7.6 1,256
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019