Giriş Kayıt
Roberto San Martín

Roberto San Martín (43)


Oyuncu

Roberto Octavio Alvarez Perez, 26 Nisan 1976 Havana, Küba doğumlu oyuncu.

Amar en tiempos revueltos (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roberto Octavio Alvarez Perez
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1976
Doğum Yeri: Havana, Küba
Diğer Bir İsmi: Roberto San Martin | Robert San Martín | Roberto S
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 3.6 190
2008 Komedi Oyuncu 5.4 101

Che
2008 32 Biyografi Oyuncu 6.9 30,520
2007 Komedi Oyuncu 7.4 2,532
2005 Oyuncu 5.9 234
2005 29 Dram Oyuncu 7.2 2,336
2003 Komedi Oyuncu 8.0 2,913
2003 27 Oyuncu 7.7 46
2001 Dram Oyuncu 7.1 57
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019