Giriş Kayıt
Suzanne Santos

Suzanne Santos


Oyuncu, Kameraman

Suzanne Santos, oyuncu, kameraman.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 3.4 383
2006 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.4 112
2004 Romantik Çeşitli 6.5 2,712
2004 Kısa Metraj Kameraman 7.9 27

Takım Çantası Cinayetleri
2004 Korku Çeşitli 5.3 7,359
2002 Aksiyon Çeşitli 3.5 1,694
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019