Giriş Kayıt
Mimmo Hilden

Mimmo Hilden


Kameraman

Mimmo Hilden, kameraman.

Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser (2009), Johan Falk: Vapenbröder (2009), Johan Falk: National Target (2009), Johan Falk: Leo Gaut (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mimmo Hildén
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.8 660
2015 Dram Kameraman 4.4 271
2015 Dram Kameraman 5.0 121
2014 Komedi Kameraman 3.8 555
2014 Komedi Kameraman 6.1 1,209
2014 Dram Kameraman 7.3 999
2013 Suç Kameraman 5.9 583
2013 Suç Kameraman 5.8 546

Saklı Çocuk
2013 Suç Kameraman 6.0 1,521
2013 Suç Kameraman 5.9 541
2012 Aksiyon Kameraman 5.6 2,848
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 7,386
2012 Gerilim Kameraman 5.4 270

Mutlu Son
2011 Suç Kameraman 6.0 415
2011 Suç Kameraman 5.9 194
2011 Suç Kameraman 5.7 188
2010 Suç Kameraman 5.8 146
2010 Komedi Kameraman 5.6 2,623
2010 Dram Kameraman 6.5 1,091

Sevilen
2010 Dram Kameraman 7.0 3,705
2009 Aksiyon Kameraman 6.6 1,939
2009 Aksiyon Kameraman 6.6 2,140
2009 Komedi Kameraman 5.3 2,578
2009 Aksiyon Kameraman 6.9 2,996
2009 Aksiyon Kameraman 6.2 1,862
2008 Suç Kameraman 6.6 637
2007 Biyografi Kameraman 6.2 106

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Komedi Çeşitli 7.7 19,910
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018