Giriş Kayıt
Mimmo Hilden

Mimmo Hilden


Kameraman

Mimmo Hilden, kameraman.

Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser (2009), Johan Falk: Vapenbröder (2009), Johan Falk: National Target (2009), Johan Falk: Leo Gaut (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mimmo Hildén
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.9 704
2015 Dram Kameraman 4.4 275
2015 Dram Kameraman 5.1 130
2014 Komedi Kameraman 3.8 583
2014 Komedi Kameraman 6.1 1,224
2014 Dram Kameraman 7.3 1,013
2013 Suç Kameraman 5.9 593
2013 Suç Kameraman 5.8 551

Saklı Çocuk
2013 Suç Kameraman 6.0 1,551
2013 Suç Kameraman 5.9 547
2012 Aksiyon Kameraman 5.6 2,888
2012 Aksiyon Kameraman 6.3 7,462
2012 Gerilim Kameraman 5.4 271

Mutlu Son
2011 Suç Kameraman 6.0 417
2011 Suç Kameraman 5.9 195
2011 Suç Kameraman 5.7 189
2010 Suç Kameraman 5.8 148
2010 Komedi Kameraman 5.6 2,718
2010 Dram Kameraman 6.5 1,096

Sevilen
2010 Dram Kameraman 7.0 3,754
2009 Aksiyon Kameraman 6.6 1,983
2009 Aksiyon Kameraman 6.6 2,190
2009 Komedi Kameraman 5.3 2,612
2009 Aksiyon Kameraman 6.9 3,063
2009 Aksiyon Kameraman 6.2 1,909
2008 Suç Kameraman 6.6 672
2007 Biyografi Kameraman 6.1 110

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Komedi Çeşitli 7.7 20,091
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019