Giriş Kayıt
Jeff Doiron

Jeff Doiron (33)


Kameraman, Sesler

Jeffrey Matthew Doiron, 24 Ocak 1986 Saint John, New Brunswick, Kanada doğumlu kameraman, sesler.

X-Men: Son Direniş (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Matthew Doiron
Doğum Tarihi: 24 Ocak 1986
Doğum Yeri: Saint John, New Brunswick, Kanada
Diğer Bir İsmi: Royce Raul | Royce Raül | Gavin Zweicker
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 25 Aksiyon Kameraman 4.4 2,278
2010 24 Kısa Metraj Kameraman    
2010 24 Aksiyon Sesler 2.5 460
2008 Reality-TV Çeşitli 5.9 145

Ölüm Fısıltısı
2007 21 Suç Çeşitli 5.7 8,587

X-Men: Son Direniş
2006 20 Aksiyon Çeşitli 6.7 444,583

Fantastik Dörtlü
2005 19 Aksiyon Çeşitli 5.7 293,744
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019