Giriş Kayıt
Karen Davidsen

Karen Davidsen


Özel Efekt

Karen Davidsen, Özel efekt.

Otel 2 (2007), (2004) Alien Predator'a Karşı (2004), (2005) Doom (2005), (2009) Solomon Kane (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Çeşitli 6.1 64,991

Atlayıcı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.1 267,071

Otel 2
2007 Korku Çeşitli 5.5 78,800

Deh
2007 Aksiyon Çeşitli 7.6 167,378
2005 Aksiyon Çeşitli 5.2 97,556

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.6 168,740

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.9 162,674
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018