Giriş Kayıt
Charmaine Clark

Charmaine Clark


Makyaj, Oyuncu

Charmaine Clark, makyaj, oyuncu.

Ben, Robot (2004), Kana Susadım (2009), Yaratıklar (2006), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charmiaine Clark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Makyaj 5.8 157
2017 Komedi Makyaj 6.4 1,113
2017 Aksiyon Makyaj 8.4 68,498
2015 Aksiyon Makyaj 5.9 616
2014 Fantastik Makyaj 3.3 4,155
2013 Aksiyon Makyaj 4.8 892
2013 Macera Makyaj 5.0 3,391
2013 Korku Makyaj 4.2 1,096
2013 Dram Makyaj 7.0 82
2012 Aksiyon Makyaj 3.2 805
2012 Dram Makyaj 6.1 6,738
2012 Dram Makyaj 6.8 943
2011 Aile Makyaj 4.5 2,703
2011 Dram Makyaj 5.3 652
2010 Aile Makyaj 8.0 1,773
2010 Aile Makyaj 6.2 1,374

Meteor Fırtınası
2010 Bilim-Kurgu Makyaj 3.7 1,016
2009 Bilim-Kurgu Makyaj 4.2 1,451

Kana Susadım
2009 Komedi Makyaj 5.2 104,255
2009 Komedi Makyaj 3.6 11,020
2009 Aksiyon Makyaj 4.1 436
2009 Dram Makyaj 5.0 533

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Makyaj 3.1 12,361

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Makyaj 7.5 20,466

Deniz Canavarı
2008 Korku Makyaj 4.4 1,129

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Makyaj 7.4 18,642

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Makyaj 3.8 41,566

Reaper 1
2007 Macera Makyaj 7.8 22,116

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Makyaj 4.5 32,057

Yaratıklar
2006 Komedi Makyaj 6.5 68,532
2006 Kısa Metraj Makyaj 7.6 36
2005 Komedi Oyuncu 7.0 20,524

Doğaüstü
2005 Dram Makyaj 8.5 341,373

Kahraman Köpek
2004 Aile Makyaj 5.7 923

Ben, Robot
2004 Aksiyon Makyaj 7.1 451,178

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Makyaj 8.7 137,908
2001 Macera Makyaj 7.5 106,701
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018