Giriş Kayıt
Brendan Ryan

Brendan Ryan


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Brendan Ryan, müzisyen, müzisyen, yapımcı.

Suçlu Kim? (2010), Side by Side (2012), Dads (2013), The One (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Müzik 4.0 289
2016 Komedi Müzik 4.7 566
2015 Dram Müzik 7.9 53,118
2013 Komedi Müzik
Müzik
5.4 6,884
2012 Belgesel Müzik
Müzik
7.6 13,515
2011 Komedi Müzik 5.6 71,178
2011 Komedi Müzik 5.8 776

Suçlu Kim?
2010 Komedi Müzik 5.9 20,602
2009 Biyografi Müzik 6.6 255

Şıpsevdi
2007 Komedi Müzik 5.8 92,618
2007 Belgesel Yapımcı
Müzik
7.0 140
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022