Giriş Kayıt
Michael Baumgartner

Michael Baumgartner


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

Michael Baumgartner, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 28
2016 Dram Sanat Bölümü 6.9 52
2014 Belgesel Yapım Tasarımcısı 7.3 1,297
2011 Dram Sanat Bölümü 6.3 168
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.6 63
2004 Komedi Sanat Yönetmeni
Oyuncu
3.5 772
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019