Giriş Kayıt
Garret Elkins

Garret Elkins


Editör, Editör, Animasyon, Oyuncu

Garret Elkins, editör, editör, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Editör
Oyuncu
6.0 17,522
2017 Animasyon Oyuncu
Editorial Department
7.3 111,227
2015 Animasyon Editör 7.3 56,682
2014 Animasyon Editör 6.3 1,066
2010 Animasyon Animasyon 8.1 3,796
2010 Animasyon Animasyon
Editör
Editorial Department
7.2 712
2009 Komedi Editör 8.5 171,362
2008 Animasyon Editör
Müzik
8.1 4,136
2007 Animasyon Animasyon
Editorial Department
8.2 7,294
2005 Aksiyon Editorial Department 7.9 2,703
2001 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Animasyon
Editorial Department
7.8 36,921
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019