Giriş Kayıt
Ethan Shaftel

Ethan Shaftel


Yönetmen, Senarist, Editör, Yapımcı

Ethan Shaftel, yönetmen, senarist, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yönetmen
Senarist
4.6 533
2015 Komedi 6.2 1,900
2014 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 151
2010 Komedi Editör 6.0 94

Süspansiyon
2008 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
Oyuncu
5.2 1,273
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018