Giriş Kayıt
Ethan Shaftel

Ethan Shaftel


Yönetmen, Senarist, Editör, Yapımcı

Ethan Shaftel, yönetmen, senarist, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yönetmen
Senarist
4.7 381
2015 Komedi 6.2 1,097
2014 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.2 112
2010 Komedi Editör 5.9 87

Süspansiyon
2008 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
Oyuncu
5.2 1,256
Film Altyazıları
Upgrade (8,898) Deadpool 2 (5,615) Tag (3,979) Avengers: Infinity War (3,050) Skyscraper (2,921) Adrift (2,344) The Endless (1,811) Down a Dark Hall (1,313) Ah-ga-ssi (714) Bad Samaritan (637)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018