Giriş Kayıt
Ethan Shaftel

Ethan Shaftel


Yönetmen, Senarist, Editör, Yapımcı

Ethan Shaftel, yönetmen, senarist, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yönetmen
Senarist
4.6 552
2015 Komedi 6.2 1,945
2014 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 152
2010 Komedi Editör 6.0 95

Süspansiyon
2008 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
Oyuncu
5.2 1,287
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019