Giriş Kayıt
Norman Dreyfuss

Norman Dreyfuss


Yapımcı

Norman Dreyfuss, yapımcı.

Asi Gençlik (2005), Çocuklarım İçin (2013), Red (2008), La misma luna (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,894
2011 Dram Yapımcı 7.4 51
2008 Dram Yapımcı 7.0 9,593
2007 Dram Yapımcı 7.4 6,137

Asi Gençlik
2005 Suç Yapımcı 7.4 93,718
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019