Giriş Kayıt
Norman Dreyfuss

Norman Dreyfuss


Yapımcı

Norman Dreyfuss, yapımcı.

Asi Gençlik (2005), Çocuklarım İçin (2013), Red (2008), La misma luna (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çocuklarım İçin
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 1,697
2011 Dram Yapımcı 7.6 49
2008 Dram Yapımcı 7.1 9,064
2007 Dram Yapımcı 7.4 5,575

Asi Gençlik
2005 Suç Yapımcı 7.4 92,395
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,823) La casa de papel (2,202) The 100 (1,996) Better Call Saul (1,565) Yellowstone (1,390) Suits (1,229) Vikings (1,168) Sharp Objects (1,166) Westworld (1,105) Friends (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018