Giriş Kayıt
Douglas Goldstein

Douglas Goldstein (47)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Douglas Goldstein, 12 Eylül 1971 Queens, New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Robot Chicken (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1971
Doğum Yeri: Queens, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Doug Goldstein
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 6.8 134
2012 41 Animasyon Senarist 7.8 1,509
2010 39 Animasyon Senarist
Yapımcı
8.1 3,796
2008 37 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.1 4,136
2008 37 Belgesel
Oyuncu
7.1 111
2007 36 Animasyon Senarist
Yapımcı
8.2 7,297
2001 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.8 36,921
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019