Giriş Kayıt
Derek Roché

Derek Roché


Oyuncu

Canada, Kanada doğumlu oyuncu.

Kör Nokta (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Canada
Doğum Yeri: Kanada
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.5 1,404

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 55,839
2014 Gerilim Oyuncu    
2012 Gerilim Oyuncu 5.9 385
2006 Kısa Metraj Oyuncu 4.7 7
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,974) Castle Rock (3,343) The 100 (2,579) La casa de papel (2,175) Sharp Objects (2,172) Preacher (1,732) Suits (1,200) Vikings (1,184) The Sinner (1,148) Friends (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018