Giriş Kayıt
Siu Loi Chow

Siu Loi Chow


Oyuncu

Siu Loi Chow, oyuncu.

(1966) Come Drink with Me (1966), (1967) Kolsuz Kahraman (1967), (1982) Ren zhe wu di (1982), (1971) Yeni Tek Kollu Kahraman (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hiu Loi Chow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,797
1981 Aksiyon Oyuncu 7.2 366
1979 Aksiyon Oyuncu 5.8 90
1978 Aksiyon Oyuncu 6.1 80
1975 Aksiyon Oyuncu 6.7 819
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 442
1972 Aksiyon Oyuncu 6.0 62

The Young Avenger
1972 Aksiyon Oyuncu 6.4 33
1971 Aksiyon Oyuncu 7.3 257

Kar Kızın İntikamı
1971 Aksiyon Oyuncu 6.9 64
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 66
1971 Aksiyon Oyuncu 7.2 57

Yeni Tek Kollu Kahraman
1971 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,154
1970 Aksiyon Oyuncu 6.7 573

Çetin Kız
1970 Aksiyon Oyuncu 6.4 114
1970 Oyuncu 6.6 44
1969 Aksiyon Oyuncu 6.5 116

The Jade Raksha
1968 Aksiyon Oyuncu 6.8 65
1968 Macera Oyuncu 6.3 45

Kolsuz Kahraman
1967 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,479
1967 Dram Oyuncu 6.8 14
1967 Aksiyon Oyuncu 5.7 18

Come Drink with Me
1966 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,242
1965 Aksiyon Oyuncu 6.0 151
1965 Romantik Oyuncu 5.3 6
1965 Fantastik Oyuncu 7.3 39

Pekin'de 55 Gün
1963 Dram Oyuncu 6.8 5,428
1959 Müzikal Oyuncu 6.8 102
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (462,484) American Gods (3,314) Into the Badlands (2,546) Gotham (2,207) The Flash (1,912) The Big Bang Theory (1,669) Vikings (1,566) Arrow (1,517) Supernatural (1,494) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019