Giriş Kayıt
Michael Cardelle

Michael Cardelle


Oyuncu, Yapımcı

Michael Cardelle, oyuncu, yapımcı.

House of Usher (2008) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Francis Cardelle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.7 2,552
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,613
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 77
2008 Korku Oyuncu 3.0 465
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,605
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,674
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019