Giriş Kayıt
Andrew Byron

Andrew Byron (47)


Oyuncu

Andrew Byron, 10 Ağustos 1971 Bath, Somerset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sniper Elite V2 (2012), Crysis 2 (2011), Bigga Than Ben (2008), (2014) Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Bath, Somerset, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.3 20,076
2017 46 Aksiyon Oyuncu 7.5 445,732

Savaş Makinesi
2017 46 Komedi Oyuncu 6.0 32,151
2017 46 Dram Oyuncu 6.6 442
2016 45 Dram Oyuncu 6.5 351
2016 45 Aksiyon Oyuncu 4.9 813

Fırtınalı Hayatlar
2016 45 Biyografi Oyuncu 6.5 14,566

Suç/lu
2016 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 49,204
2015 Suç Oyuncu 8.1 14,728

Hazine Avcıları
2014 43 Dram Oyuncu 6.1 114,936

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 111,543
2013 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 144,496
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 550
2011 Aksiyon Oyuncu 8.2 6,991
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,991
2008 37 Dram Oyuncu 6.3 1,157

28 Hafta Sonra
2007 36 Korku Oyuncu 7.0 236,576
2005 34 Gerilim Oyuncu 6.1 917
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,314
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,059
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018