Giriş Kayıt
Andrew Byron

Andrew Byron (47)


Oyuncu

Andrew Byron, 10 Ağustos 1971 Bath, Somerset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sniper Elite V2 (2012), Crysis 2 (2011), Bigga Than Ben (2008), (2014) Jack Ryan: Gölge Ajan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Bath, Somerset, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.3 27,312
2017 46 Aksiyon Oyuncu 7.5 461,787

Savaş Makinesi
2017 46 Komedi Oyuncu 6.0 33,119
2017 46 Dram Oyuncu 6.7 471
2016 45 Dram Oyuncu 6.6 367
2016 45 Aksiyon Oyuncu 4.9 831

Fırtınalı Hayatlar
2016 45 Biyografi Oyuncu 6.6 14,987

Suç/lu
2016 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 50,149
2015 Suç Oyuncu 8.1 15,330

Hazine Avcıları
2014 43 Dram Oyuncu 6.1 115,970

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 112,848
2013 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 145,995
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 568
2011 Aksiyon Oyuncu 8.2 7,128
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,067
2008 37 Dram Oyuncu 6.4 1,160

28 Hafta Sonra
2007 36 Korku Oyuncu 7.0 238,296
2005 34 Gerilim Oyuncu 6.1 917
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,376
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,250
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019