Giriş Kayıt
Fauzi Baadila

Fauzi Baadila (39)


Oyuncu

Fauzi Baadila, 23 Eylül 1979 Cairo, Mısır doğumlu oyuncu.

Lost in Papua (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1979
Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 30 Dram Oyuncu 6.7 43
2008 29 Korku Oyuncu 5.9 205
2008 29 Romantik Oyuncu 5.5 351
2006 27 Dram Oyuncu 6.6 113
2004 25 Dram Oyuncu 7.0 47
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018