Giriş Kayıt
Fauzi Baadila

Fauzi Baadila (39)


Oyuncu

Fauzi Baadila, 23 Eylül 1979 Cairo, Mısır doğumlu oyuncu.

Lost in Papua (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1979
Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Korku Oyuncu 5.6 25
2009 30 Dram Oyuncu 6.7 43
2008 29 Korku Oyuncu 5.9 211
2008 29 Romantik Oyuncu 5.5 351
2006 27 Dram Oyuncu 6.6 115
2004 25 Dram Oyuncu 7.0 47
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018