Giriş Kayıt
James Collins

James Collins (46)


Müzisyen

James Collins, 23 Şubat 1972 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen.

Köpek Askerler (2002), Yok Yere Yaygara (1993), Tarih Öğrencileri (2006), Çöl Kaplanı (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1972
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Belgesel Müzik 6.3 305
2013 41 Aksiyon Müzik 5.8 5,779
2013 Macera Müzik 6.7 9,891
2012 40 Komedi Müzik 5.7 587
2010 38 Belgesel Müzik 6.9 1,001
2010 Aksiyon Müzik 3.9 146
2009 37 Komedi Müzik 6.8 340
2009 Müzik 7.4 655
2009 37 Dram Müzik 3.3 11,023
2008 Dram Müzik 6.1 88

Riverbank Masalları
2008 36 Animasyon Müzik 5.2 198
2007 35 Dram Müzik 6.6 3,368
2007 Macera Müzik 7.6 1,654

Tarih Öğrencileri
2006 34 Komedi Müzik 6.9 19,188
2006 34 Korku Müzik 4.2 172

Salsa Sos
2006 34 Aksiyon Müzik 5.7 1,087
2006 34 Animasyon Müzik 2.8 4,248
2006 Komedi Müzik 6.7 1,871
2006 34 Komedi Müzik 5.9 280
2005 33 Dram Müzik 6.2 156

Gölge Oyunu
2005 33 Komedi Müzik 6.8 3,577
2005 Suç Müzik 8.0 7,260

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 33 Animasyon Müzik 5.2 2,713
2004 32 Korku Müzik 3.1 1,983

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 32 Aksiyon Müzik 4.5 12,746
2004 Dram Müzik 4.9 88
2003 31 Belgesel Müzik 7.9 219

Yetim Çocuğa Türkü
2003 31 Dram Müzik 7.6 3,439
2002 Belgesel Müzik 8.2 48

Köpek Askerler
2002 30 Aksiyon Müzik 6.8 50,211
2000 Belgesel Müzik 7.8 378

Çöl Kaplanı
1998 26 Aksiyon Müzik 5.4 20,817

Yıldızların Sesi
1998 26 Komedi Müzik 7.0 14,947
1996 Suç Müzik 7.4 1,995

Yok Yere Yaygara
1993 21 Komedi Müzik 7.4 41,360

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Müzik 7.3 6,424
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018