Giriş Kayıt
James Collins

James Collins (46)


Müzisyen

James Collins, 23 Şubat 1972 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen.

Köpek Askerler (2002), Yok Yere Yaygara (1993), Tarih Öğrencileri (2006), Çöl Kaplanı (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1972
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Belgesel Müzik 6.3 277
2013 41 Aksiyon Müzik 5.8 5,779
2013 Macera Müzik 6.7 9,835
2012 40 Komedi Müzik 5.6 581
2010 38 Belgesel Müzik 6.9 987
2010 Aksiyon Müzik 3.9 146
2009 37 Komedi Müzik 6.9 324
2009 Müzik 7.4 637
2009 37 Dram Müzik 3.3 10,955
2008 Dram Müzik 6.1 86

Riverbank Masalları
2008 36 Animasyon Müzik 5.2 197
2007 35 Dram Müzik 6.6 3,336
2007 Macera Müzik 7.6 1,610

Tarih Öğrencileri
2006 34 Komedi Müzik 6.9 19,108
2006 34 Korku Müzik 4.1 171

Salsa Sos
2006 34 Aksiyon Müzik 5.7 1,078
2006 34 Animasyon Müzik 2.8 4,200
2006 Komedi Müzik 6.7 1,723
2006 34 Komedi Müzik 5.9 279
2005 33 Dram Müzik 6.2 156

Gölge Oyunu
2005 33 Komedi Müzik 6.8 3,546
2005 Suç Müzik 8.0 7,192

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 33 Animasyon Müzik 5.2 2,674
2004 32 Korku Müzik 3.1 1,966

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 32 Aksiyon Müzik 4.5 12,629
2004 Dram Müzik 5.0 85
2003 31 Belgesel Müzik 7.9 216

Yetim Çocuğa Türkü
2003 31 Dram Müzik 7.6 3,413
2002 Belgesel Müzik 8.2 48

Köpek Askerler
2002 30 Aksiyon Müzik 6.8 49,691
2000 Belgesel Müzik 7.9 239

Çöl Kaplanı
1998 26 Aksiyon Müzik 5.4 20,695

Yıldızların Sesi
1998 26 Komedi Müzik 7.0 14,863
1996 Suç Müzik 7.3 1,967

Yok Yere Yaygara
1993 21 Komedi Müzik 7.4 41,047

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Müzik 7.3 6,370
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018