Giriş Kayıt
João Martins

João Martins


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

João Martins, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

Kraliçe Margot (1994), O Xangô de Baker Street (2001), Arte de Roubar (2008), Filme da Treta (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.7 103
2010 Dram Sanat Yönetmeni 5.1 370
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 1,021
2008 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni
Kostüm Bölümü
   
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 76
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 1,050
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 205
2002 Dram Sanat Bölümü 7.1 93
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 975
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.2 810

Pereira Diyor ki
1995 Dram Set Dekoratörü 7.2 1,105

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 15,175

Ruhların Evi
1993 Dram Sanat Bölümü 6.9 19,261

Rus Evi
1990 Dram Sanat Bölümü 6.1 13,154
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019