Giriş Kayıt
Arthur Williams

Arthur Williams


Yönetmen Asistanı

Arthur Williams, yönetmen asistanı.

Nathan for You (2013), White Famous (2017), Pete Smalls Is Dead (2010), Any Day (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Art Williams
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 322
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,339
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 11,706
2015 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 1,041
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.9 765
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 4,510
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 8.4 142,673
2013 Belgesel Yönetmen Asistanı 8.7 13,486
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 678
2012 Yönetmen Asistanı 7.0 49
2012 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.3 6

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Çeşitli 6.7 344,086

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Yönetmen Asistanı 4.6 3,180

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 396,722
2011 Suç Çeşitli 7.3 3,473
2011 Komedi Çeşitli 7.2 29,228
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 1,054

Koca Ayak
2009 Macera Yönetmen Asistanı 4.6 258

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 19,603
2009 Aksiyon Çeşitli 7.6 2,914
2009 Komedi Çeşitli 7.2 1,416

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Çeşitli 6.3 932
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 288

Başka Hatunlarla Muhabbetler
2005 Komedi Çeşitli 7.0 11,344

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 40,505
2003 Suç Çeşitli 7.6 22,181
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019