Giriş Kayıt
Diego Galtieri

Diego Galtieri (51)


Görsel Efekt

Diego Galtieri, 01 Ocak 1968 Buenos Aires, Arjantin doğumlu görsel efekt.

Kahramanlar (2006), Kayıp Oda (2006), Dracula (2013), 24 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Komedi Görsel Efekt 6.1 2,198
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 3,871
2015 47 Macera Görsel Efekt 6.3 1,913

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.7 34,551
2015 47 Korku Görsel Efekt 4.7 1,904
2015 Suç Görsel Efekt 7.2 2,315
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 24,193
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 5,214
2014 Dram Görsel Efekt 7.3 3,724
2014 Dram Görsel Efekt 7.5 1,845
2014 Komedi Görsel Efekt 7.5 7,664
2014 Gizem Görsel Efekt 7.2 5,190
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 945
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,684
2013 45 Dram Görsel Efekt 5.7 3,162
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 26,676
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 67,377
2013 Korku Görsel Efekt 7.2 33,603
2013 45 Biyografi Görsel Efekt 6.7 1,965
2012 Dram Görsel Efekt 7.9 19,744
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 22,485
2011 Komedi Görsel Efekt 7.5 2,265
2011 43 Belgesel Görsel Efekt 6.5 437
2011 43 Dram Görsel Efekt 5.7 12,406
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 87,633
2011 Dram Görsel Efekt 7.0 18,031
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 106,523
2010 42 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,619

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.3 772,105
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 32,532
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,514
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 3,043
2010 42 Suç Görsel Efekt 4.8 765

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 16,510
2010 Komedi Görsel Efekt 8.2 27,750
2010 Dram Görsel Efekt 7.8 2,448
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,876
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,798
2010 Komedi Görsel Efekt 7.5 11,338
2010 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,931
2009 41 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,025
2009 Suç Görsel Efekt 6.7 43,875
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 170,148

Asla Vazgeçme
2009 41 Dram Görsel Efekt 6.1 2,610
2008 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 25,359

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 40 Komedi Görsel Efekt 4.7 52,027

Gizli Gerçekler
2008 40 Suç Görsel Efekt 7.2 33,893
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,169

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,386
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,975
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 3,140

Amerikan Gangsteri
2007 39 Biyografi Görsel Efekt 7.8 362,490
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 176,072
2007 39 Biyografi Görsel Efekt 7.3 397
2007 Dram Görsel Efekt 6.8 1,173
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,911
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,762
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,242
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 162,005
2007 39 Dram Görsel Efekt 6.0 180
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 11,102
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 20,435
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,600

Sahte Cennet
2006 38 Korku Görsel Efekt 5.4 33,979

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 26,575

Aşka Sor
2006 38 Dram Görsel Efekt 5.8 8,769
2006 38 Macera Görsel Efekt 3.6 4,085
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 501
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 37,261

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 216,982
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 181,487
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 3,143

Doğaüstü
2005 Dram Görsel Efekt 8.5 346,137
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 283,526
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 207,033

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 24,518
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 161,911
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 9,204
1999 Suç Görsel Efekt 8.0 66,894
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019